Mmmm..... cookies...

Afdeling

P.S. Krøyers Vej
1022-0

Afdelingen er opført i 1997 og består af 60 stk. 2-4 rums rækkehuse i 1 og 2 plan med have beliggende på adressen P. S. Krøyers Vej 98-218.

P. S. Krøyers Vej ligger i Ellebæk i nærheden af Nørreboulevardskolen, Den Kristne Friskole, Vestbyens Friskole, Ungdomsinstitutionerne og ca. 1,5 km fra Idrætscenter Vest. Der går bybusser lige til døren.

Afdelingen har en gildesal og der er mulighed for leje af en garage.

Der er lade stander fra Clever, hvor beboerne selv skal bestille et abonnement hos Clever.

Der er indlagt fibernet fra Norlys.
Det er tilladt at holde 1 husdyr.

Boliginfo

Adresser

P.S. Krøyers Vej 98-218,
7500 Holstebro

Boligtype

Antal boliger

60

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

63-96 m2

Husleje

4850-7350 kr.

Indskud

12600-17735 kr

Ventetid

2-6 år.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Tv-signalet kan leveres af Yousee via en kollektiv aftale, eller helt fravælges. Husdyr i henhold til den til enhver tid gældende husorden.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.